Bliv sponsor

Ishockey i Danmark er i rivende udvikling ikke mindst på grund af store profilers succes på de største scener på for klubhold i NHL og store Europæiske turneringer samt Landsholdets flotte placering blandt de bedste i verden.

Samtidig har flere medierne glædeligt har set mulighederne i en medrivende og intens sport. En sport hvor fysik og taktisk snilde både er med og modspillere

Sammenholdt med at det målrettet og intense arbejde lige fra ungdomsafdelingen til eliten, har højnet niveauet i dansk ishockey er interessen for elite- og ungdoms hockeyen er i markant fremdrift og det ser vi gerne fortsætter.

 

 Gladsaxe Ishockey arbejder naturligvis også målrettet på at udvikle ishockeyen i den rigtige retning, vi arbejder ud fra et langsigtet mål ved at pleje vores 1.hold samtidig med at vi har intensivere arbejdet i ungdomsrækkerne med mere målrettet visioner for klubbens udvikling fremover.

 

På lidt længere sigt vil vi med i øverste række igen, og arbejder intens med vores plan på at få etableret den nødvendige langsigtede kapital, og i et realistisk tempo at få etableret Gladsaxe Ishockey blandt toppen af dansk ishockey igen.

 

Men skal den teoretiske del, om en fortsat sund udvikling af egne spillere, opfyldes går det ikke uden Sponsorer og det er her vi meget gerne vil i kontakt med dig eller din virksomhed, stor som lille – idet et hvert bidrag har stor betydning for udviklingen.

 

Som sponsor får du mulighed for at få del i Gladsaxe Ishockeys udvikling, du får profilering og en positiv opbakning af din virksomhed fra vores medlemmer, du får glæden ved at være en del af en positiv vækst, mulighed for bl.a. egen sponsorside på vores digitale medier, bannerreklame, logo og omtale i programmer, ophængning af reklamer i hallen, bandereklamer, muligheden for reklamer på jakker, spillertrøjer, træningstøj, skjorter, VIP billetter, speciel diner arrangementer, firma hockey m.m.

Disse muligheder og tilbud er i øvrigt for overvejende del ligeledes gældende for sponsorater i vores ungdomsafdeling.

 

Vi ved godt vi ikke er ene om buddet eller nødvendigvis bedre end andre – men alligevel – vi mener selv vi kan give en masse igen og er i besiddelse af en masse kreative kræfter, der kan bidrage til en optimal udnyttelse af de muligheder du giver os.

 

Har du mod og lyst, og vil du gerne hører mere om de samarbejdsmuligheder vi kan tilbyde og har du idéer der kan gøre det endnu bedre, så send os en mail mærket sponsor, så sender vi vores materiale eller kontakter vi dig for et forhåbentligt kommende samarbejde.

 

De allerbedste hilsener

 

Gladsaxe Ishockey Sponsor udvalget