Forsikringsforhold

Følgende regler gælder for medlemmer af Gladsaxe Ishockey.

Amatørspillere

Alle spillere i klubben er KUN dækket forsikringsmæssigt af deres egen, private ansvars- og ulykkesforsikring. Ungdomsspillere er typisk dækket af familiens ulykkesforsikring, hvis en sådan er tegnet. Ansvarsforsikring en del af en familie-/indboforsikring. 

Spillere over 18 år, eller spillere, der er flyttet hjemmefra, skal huske at tegne deres egen ansvars- og ulykkesforsikring.

Man skal huske at oplyse forsikringsselskabet om, at man spiller ishockey! Nogle forsikringsselskaber kræver forhøjet præmie på grund af dette.

Bemærk, at der IKKE – som flere tror – er dækning til ungdoms- og amatørspillere via DIF’s kollektive ulykkesforsikring, som KUN dækker frivillige ledere, se nedenfor. Heller ikke DIU’s kollektive arbejdsskadeforsikring dækker ungdoms- og amatørspillere.


Kort sagt: Det er spilleren / forældrenes ansvarsforsikring der skal dække, hvis der sker noget, hvor ansvaret for en hændelse kan tillægges en spiller. 

Det er spilleren / forældrenes ulykkesforsikring der skal dække, hvis der sker skade på en spiller. 

Det er spilleren / forældrenes indbo/tyveriforsikring der skal dække, hvis der bliver stjålet feks udstyr.

Frivillige trænere / ledere er dækket af deres egen ulykkesforsikring samt af den af DIF tegnede kollektive arbejdsskadeforsikring. 

De frivillige trænere / ledere er også dækket af en kollektiv ansvarsforsikring.

Du kan læse mere på DIUs hjemmeside – klik på Klubber og derefter Forsikringer.

Du kan også se dette link vedrørende ansvars og ulykkesforsikring.

Med venlig hilsen

 Gladsaxe Ishockey